Menu

                  Family Style Menu

ΖΕΣΤΟ ΨΩΜΙ με  ελιές κι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο _5

ΠΙΤΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ με παστουρμά και γραβιέρα Κρήτης με θυμάρι_13

ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ με αβοκάντο και καπνιστό αμύγδαλο  _7

ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΑ(4τμχ) με κοπανιστή Μυκόνου, λούντζα Τήνου & ξερά σύκα σε κόκκινο κρασί_10

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΦΕΤΑΣ με τσάτνει μπέικον και φυστίκι Αιγίνης_12

ΦΑΒΑ ΜΕ ΜΕΤΣΟΒΟΝΕ,  λουκάνικο με πράσο Τρικάλων  και σταφίδες_13

ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ με χταπόδι, κάπαρη, φρέσκα μυρωδικά, λάδι τρούφας_15

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΑΛΑΤΑ με παξιμάδι χαρουπιού, ελιές Καλαμών, τοματίνι confit, ζελέ αγγούρι, πίκλα κρεμμυδιού, μους φέτας και κρίταμο _13

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ψητό κατσικίσιο τυρί, παντζάρι,  κράνμπερι & φουντούκια _14

ΠΕΪΝΙΡΛΙ με σουτζούκι Ζεϊμπέκ, γραβιέρα, τομάτα, κρέμα από αυγό_14

ΤΡΑΓΑΝΟΣ ΜΟΥΣΑΚΑΣ με κρέμα λιαστής ντομάτας, μετσοβόνε, λάδι  βασιλικού _14

ΡΙΖΟΤΟ  με ποικιλίες μανιταριών και λευκή τρούφα _19

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ με γαρίδες, ντοματίνι, δυόσμο, βασιλικό και μπούκοβο_19

ΜΙΝΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (6ΤΜΧ) με σως από μουστάρδα, μέλι και θυμάρι _15

ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΟΣΟΜΠΟΥΚΟ με λιαστή τομάτα και γραβιέρα_20

ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ ΚΕΜΠΑΠ αρωματισμένα με παστουρμά, κόκκινη πικάντικη σάλτσα&πίτες_17

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΤΑΛΙΑΤΑ ξηρής ωρίμανσης 100 ημερών με πούδρα μαύρης τρούφας, πατάτες βραχάκια & ψητά λαχανικά _30  

                                                       

********

ΠΛΑΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ (200ΓΡ) Κρητική γραβιέρα με θυμάρι/ Μετσοβόνε Ίδρυμα Τοσίτσα καπνιστό/ Αρσενικό Νάξου/ Κυανό blue cheese/Φοκάτσια/ντοματίνια/σπιτική μαρμελάδα_25

ΠΛΑΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ & ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ(200ΓΡ) Κρητική γραβιέρα με θυμάρι/ Μετσοβόνε Ίδρυμα Τοσίτσα καπνιστό/ Αρσενικό Νάξου/ Κυανό blue cheeseCoppa Κερκύρας/ Πορκέτα

    

 ******

Dessert Menu

ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΚΡΕΜ ΜΠΡΟΥΛΕ με σιρόπι Σουμάδας Χίου και ψητή γκρανόλα _8

ΖΕΣΤΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ με κρέμα βανίλιας _10  ( με μπάλα παγωτό   +2€)

ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ για δύο άτομα με χειροποίητο παγωτό παρφέ αμυγδάλου&σάλτσα bitter σοκολάτας_14

                     

******

Head Chef: Δημοσθένης Παυλάκος

Restaurant Manager: Άννα Χρισκιώτη

Hostess: Λεωνή Παναγοπούλου

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στις σαλάτες/Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο/  ψωμί,  γαρίδες& χταπόδι είναι κατεψυγμένα.

Ενημερώστε μας για τυχόν αλλεργίες