ΖΕΣΤΟ ΨΩΜΙ/ ελιές Αλμάδες Χαλκιδικής/ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο _7
ΦΑΒΑ ΑΠΟ ΜΑΥΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΕΡΡΩΝ/ μελάνι σουπιάς/ Ελληνικό μπλε καβούρι_17
ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΑ/ λευκός ταραμάς/ καπνιστή πέστροφα/ αυγά χελιδονόψαρου_14
ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΤΥΡΙΟΥ/ σάλτσα φράουλας/ δυόσμος/ σουσάμι_13
ΤΡΑΓΑΝΟΣ ΜΟΥΣΑΚΑΣ/ κρέμα λιαστής ντομάτας /μετσοβόνε/ λάδι βασιλικού _17
ΠΟΥΓΚΙ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑΣ/ φρέσκα μυρωδικά/ φέτα _16
ΠΙΤΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ/ γραβιέρα Κρήτης με θυμάρι/ παστουρμάς Κομοτηνής_17
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ/ γαρίδα/ καλοκαιρινά λαχανικά/ σως chili/ lime_20
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΑΛΑΤΑ/ παξιμάδι χαρουπιού/ ελιά Καλαμών/τοματίνι confit/ ζελέ αγγούρι/ πίκλα κρεμμυδιού/ μους φέτας/κρίταμος _15
ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ / φρούτα εποχής/ coppa Κέρκυρας / κατσικίσιο τυρί Μετσόβου/ φουντούκι/ vinaigrette χαροπόμελου_16
ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ ΚΙΤΡΙΝΟΠΤΕΡΟΥ ΤΟΝΟΥ/ εσπεριδοειδή/ κάπαρη /πίκλα μοσχολέμονου_26
ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ/λαδερά φασολάκια/ τοματίνια/ βασιλικός/ βουβαλίσια μπουράτα Κερκίνης_22
ΡΙΖΟΤΟ ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ ΚΡΗΤΗΣ/ στάκα/ αρνάκι / φρέσκα μυρωδικά _27
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ/ φρέσκα λαχανικά/ αμυγδαλοβούτυρο/ σόγια/ τζίντζερ /peanuts/ lime _18
ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ/ χταπόδι/ γαρίδα/ φινόκιο/ αυγοτάραχο Μεσολογγίου_28
ΓΥΡΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ/ τομάτα/ πιπεριά/ κρεμμύδι/ φρέσκα μυρωδικά/ πίτα/ τζατζίκι_18
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΧΑΡΑΣ/ πουρές πατάτας με πορτοκάλι/ σάλτσα ούζου _19
ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΤΑΛΙΑΤΑ ξηρής ωρίμανσης 100 ημερών/ πούδρα μαύρης τρούφας/ πατάτες βραχάκια & ψητά λαχανικά _36
*****
Dessert Menu
Ραβανί σε κρέμα τριαντάφυλλο, ζελέ μαστίχα & παγωτό καϊμάκι_10
Γαλατόπιτα Μάνης , σάλτσα από οινόμελο με αποξηραμένα σύκα _12
Προφιτερόλ, χειροποίητο παγωτό παρφέ αμυγδάλου& σάλτσα bitter σοκολάτας-14
*****
ΠΛΑΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ (200ΓΡ) _25
Κρητική γραβιέρα με θυμάρι/ Μετσοβόνε Ίδρυμα Τοσίτσα καπνιστό/ Αρσενικό Νάξου/ Κυανό blue cheese/ Κριτσίνια/ντοματίνια/σπιτική μαρμελάδα
ΠΛΑΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ & ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ(200ΓΡ)_25
Κρητική γραβιέρα με θυμάρι/ Μετσοβόνε Ίδρυμα Τοσίτσα καπνιστό/ Αρσενικό Νάξου/ Κυανό blue cheese
Πορκέτα Κρήτης/ Αρνί Μπούτι Καπνιστό/ Σαλάμι με πιπέρια Κριτσίνια/ντοματίνια/σπιτική μαρμελάδα.
Head Chef: Δημοσθένης Παυλάκος
Restaurant Manager: Άννα Χρισκιώτη
Hostess: Λεωνή Παναγοπούλου