ΖΕΣΤΟ ΨΩΜΙ/ ελιές Αλμάδες Χαλκιδικής/ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο _5
ΦΑΒΑ ΑΠΟ ΜΑΥΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΕΡΡΩΝ/ μελάνι σουπιάς/ Ελληνικό μπλε καβούρι_15
ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΑ/ λευκός ταραμάς/ καπνιστή πέστροφα/ αυγά χελιδονόψαρου_10
ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΤΥΡΙΟΥ/ σάλτσα φράουλας/ δυόσμος/ σουσάμι_12
ΤΡΑΓΑΝΟΣ ΜΟΥΣΑΚΑΣ/ κρέμα λιαστής ντομάτας /μετσοβόνε/ λάδι βασιλικού _15
ΠΟΥΓΚΙ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑΣ/ φρέσκα μυρωδικά/ φέτα _14
ΠΙΤΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ/ γραβιέρα Κρήτης με θυμάρι/ παστουρμάς _15
ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ/ γουακαμόλε/ καπνιστό αμύγδαλο/ κρέμα μπαλσαάμικο_11
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΑΛΑΤΑ/ παξιμάδι χαρουπιού/ ελιά Καλαμών/τοματίνι confit/ ζελέ αγγούρι/ πίκλα κρεμμυδιού/ μους φέτας/κρίταμος _13
ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ / φρούτα εποχής/ coppa Κέρκυρας / κατσικίσιο τυρί Μετσόβου/ φουντούκι/ vinaigrette χαροπόμελου_14
ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ ΚΙΤΡΙΝΟΠΤΕΡΟΥ ΤΟΝΟΥ/ εσπεριδοειδή/ κάπαρη /πίκλα μοσχολέμονου_20
ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ/λαδερά φασολάκια/ τοματίνια/ βασιλικός/ βουβαλίσια μπουράτα Κερκίνης_19
ΡΙΖΟΤΟ ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ ΚΡΗΤΗΣ/ στάκα/ αρνάκι / φρέσκα μυρωδικά _26
ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ/ χταπόδι/ γαρίδα/ φινόκιο/ αυγοτάραχο Μεσολογγίου_22
ΓΥΡΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ/ τομάτα/ πιπεριά/ κρεμμύδι/ φρέσκα μυρωδικά/ πίτα/ τζατζίκι_17
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΧΑΡΑΣ/ πουρές πατάτας με πορτοκάλι/ σάλτσα ούζου _17
ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΤΑΛΙΑΤΑ ξηρής ωρίμανσης 100 ημερών/ πούδρα μαύρης τρούφας/ πατάτες βραχάκια & ψητά λαχανικά _29
*****
Dessert Menu
Ραβανί σε κρέμα τριαντάφυλλο, ζελέ μαστίχα & παγωτό καϊμάκι_10
Γαλατόπιτα Μάνης , σάλτσα από οινόμελο με αποξηραμένα σύκα _12
Προφιτερόλ για 2 άτομα, χειροποίητο παγωτό παρφέ αμυγδάλου& σάλτσα bitter σοκολάτας-14
*****
ΠΛΑΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ (200ΓΡ) _25
Κρητική γραβιέρα με θυμάρι/ Μετσοβόνε Ίδρυμα Τοσίτσα καπνιστό/ Αρσενικό Νάξου/ Κυανό blue cheese/ Κριτσίνια/ντοματίνια/σπιτική μαρμελάδα
ΠΛΑΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ & ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ(200ΓΡ)_25
Κρητική γραβιέρα με θυμάρι/ Μετσοβόνε Ίδρυμα Τοσίτσα καπνιστό/ Αρσενικό Νάξου/ Κυανό blue cheese
Πορκέτα Κρήτης/ Αρνί Μπούτι Καπνιστό/ Σαλάμι με πιπέρια Κριτσίνια/ντοματίνια/σπιτική μαρμελάδα.
Head Chef: Δημοσθένης Παυλάκος
Restaurant Manager: Άννα Χρισκιώτη
Hostess: Λεωνή Παναγοπούλου