Menu

ΖΕΣΤΟ ΨΩΜΙ/ ελιές Αλμάδες Χαλκιδικής/ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο _5

ΦΑΒΑ ΑΠΟ ΜΑΥΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΕΡΡΩΝ/ μελάνι σουπιάς/ Ελληνικό μπλε καβούρι_15

ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΑ/ λευκός ταραμάς/ καπνιστή πέστροφα/ αυγά χελιδονόψαρου_10

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΤΥΡΙΟΥ/ σάλτσα φράουλας/ δυόσμος/  σουσάμι_12

ΤΡΑΓΑΝΟΣ ΜΟΥΣΑΚΑΣ/ κρέμα λιαστής ντομάτας /μετσοβόνε/ λάδι  βασιλικού _15

ΠΟΥΓΚΙ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑΣ/ φρέσκα μυρωδικά/ φέτα _14

ΠΙΤΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ/ γραβιέρα Κρήτης με θυμάρι/ παστουρμάς _15

ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ/ γουακαμόλε/ καπνιστό αμύγδαλο/ κρέμα μπαλσαάμικο_11

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΑΛΑΤΑ/ παξιμάδι χαρουπιού/ ελιά Καλαμών/τοματίνι confit/ ζελέ αγγούρι/ πίκλα κρεμμυδιού/ μους φέτας/κρίταμος _13

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ / φρούτα εποχής/ coppa Κέρκυρας / κατσικίσιο τυρί Μετσόβου/ φουντούκι/ vinaigrette χαροπόμελου_14

ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ ΚΙΤΡΙΝΟΠΤΕΡΟΥ ΤΟΝΟΥ/ εσπεριδοειδή/ κάπαρη /πίκλα μοσχολέμονου_20

ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ/λαδερά φασολάκια/ τοματίνια/ βασιλικός/ βουβαλίσια μπουράτα Κερκίνης_19

ΡΙΖΟΤΟ  ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ ΚΡΗΤΗΣ/ στάκα/ αρνάκι / φρέσκα μυρωδικά _26

ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ/ χταπόδι/ γαρίδα/ φινόκιο/ αυγοτάραχο Μεσολογγίου_22

ΓΥΡΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ/ τομάτα/ πιπεριά/ κρεμμύδι/ φρέσκα μυρωδικά/ πίτα/ τζατζίκι_17

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΧΑΡΑΣ/ πουρές πατάτας με πορτοκάλι/ σάλτσα ούζου _17

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΤΑΛΙΑΤΑ ξηρής ωρίμανσης 100 ημερών/ πούδρα μαύρης τρούφας/ πατάτες βραχάκια & ψητά λαχανικά _29

                        *****

    Dessert Menu

Ραβανί σε κρέμα τριαντάφυλλο, ζελέ μαστίχα & παγωτό καϊμάκι_10

Γαλατόπιτα Μάνης , σάλτσα από οινόμελο με αποξηραμένα σύκα _12

Προφιτερόλ για 2 άτομα, χειροποίητο παγωτό παρφέ αμυγδάλου& σάλτσα bitter σοκολάτας-14

*****                     

ΠΛΑΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ (200ΓΡ) _25 

Κρητική γραβιέρα με θυμάρι/ Μετσοβόνε Ίδρυμα Τοσίτσα καπνιστό/ Αρσενικό Νάξου/ Κυανό blue cheese/ Κριτσίνια/ντοματίνια/σπιτική μαρμελάδα

ΠΛΑΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ & ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ(200ΓΡ)_25

Κρητική γραβιέρα με θυμάρι/ Μετσοβόνε Ίδρυμα Τοσίτσα καπνιστό/ Αρσενικό Νάξου/ Κυανό blue cheese

Πορκέτα Κρήτης/ Αρνί Μπούτι Καπνιστό/ Σαλάμι με πιπέρια Κριτσίνια/ντοματίνια/σπιτική μαρμελάδα.

Head Chef: Δημοσθένης Παυλάκος

Restaurant Manager: Άννα Χρισκιώτη

Hostess: Λεωνή Παναγοπούλου